Ручна машинка для нарізання локшини локшина (2 і 6 мм) машинка для приготування макаронів.
Ручна машинка для нарізання локшини локшина, машинка для приготування макаронів
Домашня локшина — найсмачніша, ситна та натуральна!
Тісто з напівфабрикатів, несмачні магазинні макарони. Набридло? Шукаєте спосіб готувати смачні домашні страви для всієї родини?
Машинка для нарізування локшини, локшина — чудовий спосіб самостійного приготування локшини!
Тепер Ви зможете смачно та ситно нагодувати свою сім'ю й гостей, адже куплені в магазині напівфабрикати не йдуть у жодне порівняння з домашньою їжею! Локшина дасть Вам змогу нарізати тісто різної товщини.
Домашня локшина — швидко та якісно!
Робити локшину за допомогою локшини дуже просто. Готуючи тісто, замість води Ви можете використовувати яйця, щоб локшина була повітряною й апетитною. Потім швидко прокатуєте готове тісто через спеціальні насадки приладу для нарізування локшини.
Ось і все — тепер готуйте локшину так, як Ви любите! Локшина виготовлена з якісної неіржавкої харчової сталі, а знімний блок нарізних валів дає змогу чистити локшину швидко й без особливих зусиль
Технічні характеристики машинки для приготування макаронів:
- Ширина локшини 2 мм і 6 мм
- Ширина валика тесторозкатки 140 мм
- Регулятор товщини тіста має 6 положень
- Товщина розкочованого пласту 0,2-2,2 мм
- Висота 130 мм
- Ширина 200 мм
- Валик для тонкого розкачування тіста, 9 параметрів для вибору товщини тіста та кілька режимів для вибору ширини тіста, що дасть Вам змогу готувати унікальні та дуже смачні продукти.
- Довжина 200 мм
Як приготувати смачну домашню локшину з Pasta Machine?
-
Замісіть тісто для локшини — воно не має липнути до рук або столу;
-
Встановіть машинку для локшини на рівну поверхню;
-
Задайте потрібну товщину тіста за допомогою круглої ручки;
-
Помістіть шматок тіста між розкаточними валиками машинки та крутіть ручку;
-
За потреби повторіть процедуру для отримання пласту необхідного розміру;
-
Розкатане тісто пропустіть через різальні ролики, попередньо переставивши ручку;
-
Нарізану локшину відваріть у підсоленій воді впродовж 3-5 хвилин і подайте разом із соусом або салатом.
Не мийте машинку, а очищайте її за допомогою серветок і щіток. Смачного!
Зверніть увагу! Якщо тісто буде занадто м'яким і липким — машина не зможе розкачати його. Потрібно додати трохи борошна. А якщо різальні валики не справляються зі своїм завданням через сухість тіста — трохи змочіть пласт водою.
Купити недорогу Pasta Machine, призначену для розкачування та нарізання тіста, вигідніше саме в нас — на сайті. Ми працюємо для того, щоб полегшувати ваше життя! Звертайтеся!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Marcato |
Країна виробник | Італія |
Тип | Тісторозкатка-локшинорізка |
Привід | Ручний |
Мінімальна товщина пласта | 0.2 мм |
Максимальна товщина пласта | 2.2 мм |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Мінімальна ширина локшини | 2 мм |
Максимальна ширина локшини | 6 мм |
Габаритні розміри | |
Ширина | 200 мм |
Глибина | 200 мм |
Висота | 130 мм |
- Ціна: 1 472 ₴